Hoe staat u ervoor?

Uw ICT-omgeving moet snel, veilig, functioneel en efficiënt zijn. Niets is vervelender dan terugkerende storingen in uw systeem of langzame computers. En dan hebben we het nog niet over gehackte systemen of ‘verdwenen’ bestanden. Een verstandige zet is dan ook om uw ICT-omgeving te laten doorlichten door een (externe) expert. Met een audit brengen wij de sterke en minder sterke kanten van uw ICT in kaart. In de meeste gevallen kunnen klanten na zo’n ICT-scan met onze adviezen prestatieverbeteringen en kostenbesparingen realiseren.

Beveiliging

Bij beveiliging gaat het om het veiligstellen van uw gegevens én zorgen dat uw ICT-netwerk altijd goed functioneert. Een audit geeft inzicht in beide aspecten: veiligheid en performance. Wij kijken onder meer naar hoe de verschillende netwerkcomponenten functioneren en wat er beter kan. We controleren de gebruikte protocollen en checken de systemen op redundantie. Het resultaat is een heldere, objectieve rapportage met concrete verbeterpunten, oplossingen en besparingsmogelijkheden.

Licenties

Altijd lastig: welke en hoeveel licenties heeft u precies nodig en hoe voorkomt u licentieproblemen? Vaak zijn complete Microsoft Office Suites (of andere standaardapplicaties) op alle werkplekken geïnstalleerd. Terwijl slechts een klein deel van deze applicaties door alle medewerkers wordt gebruikt. Software asset management laat u zien welke software daadwerkelijk in gebruik is in uw organisatie.

Inzichtelijk

Helder

Nauwkeurig