Skip to main content
De perfecte IT-oplossing

voor het optimale resultaat

Al meer dan 15 jaar is ITotaal een game-changer voor vele MKB-bedrijven. Door middel van de optimalisatie van het IT-infrastructuur en de IT-beveiliging behalen ze ongekende prestaties in hun dagelijkse werk.

Wij houden uw IT up-to-date

en u gaat met de tijd mee

Tijden veranderen snel, en zo ook uw IT-behoeften. Door periodieke checks en nauwkeurige analyses kunnen we deze behoeften in kaart brengen en er tijdig op inspelen. Zo kunt u uw dagelijkse werkzaamheden verrichten met een (IT-)zorg minder!

We hebben een ruime portfolio aan diensten

Hoe kunnen we u helpen?

Netwerk
beheer & beveiliging

Voor een betrouwbaar, snel en stabiel IT-netwerk is een combinatie van een doordachte netwerkarchitectuur en professioneel beheer nodig.

Systeem
beheer & beveiliging

Optimale beschikbaarheid van systemen en het veiligstellen van bedrijfsgegevens: daar draait het om bij systeembeheer.

Werkplek
beheer & beveiliging

Per werkplek regelen wij dat pc’s, laptops en tablets altijd up-to-date zijn en voorzien van de laatste software-updates.

Applicatie
beheer & beveiliging

Wij zorgen ervoor dat de gebruikte software niet alleen perfect aansluit bij uw IT-omgeving, maar ook bij (veranderende) gebruikerswensen en werkprocessen.

Toezicht
alle IT-systemen

Met een proactieve instelling behaal je de beste resultaten, daarom monitoren wij uw systemen continu met de beste monitoringtools.

Service & Supportaltijd bereikbaar

We lossen bijna altijd uw probleem direct op. Vaak ook op afstand middels TeamViewer en remote beheer. Dat is prettig en snel.
Hoge kwaliteit. Uitmuntende resultaten.

Breng uw bedrijf naar nieuwe hoogtes met ITotaal